Contact

Kom langs bij ERJE Sierhekwerk in Groningen

Kom langs in onze showroom en zie met eigen ogen de kwaliteit van de sierhekwerken, inrijpoorten en inloopdeuren. ERJE Sierhekwerk vertelt u meer over levertijden, prijzen en mogelijkheden. Een bezichtiging is alleen op afspraak mogelijk, bel hiervoor 050 – 525 9958.

Elektrisch hekwerk

Neem contact op met ERJE Sierhekwerk uit Groningen.

Onze hekwerken en inrijpoorten worden overal in Nederland geplaatst, we beperken ons niet tot Groningen.
 
Als u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden, komen we graag bij u langs. Dan zien wij ook meteen om de tuin waar u een omheining geplaatst wilt hebben.

Assortiment

U kunt ERJE Sierhekwerk benaderen voor de volgende producten:

De sierhekwerken komen in verschillende soorten en maten. Naast de standaardmodellen is het ook mogelijk om een hekwerk naar eigen ontwerp te laten maken en bestellen. Ook kunnen we de standaard modellen aanpassen tot het een hekwerk is naar uw keuze. De hekken zijn standaard thermisch verzinkt en kunnen in iedere gewenste kleur worden gepoedercoat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben diverse stijlen waardoor er altijd wel een hekwerk bijzit naar uw wens.

Om het hekwerk helemaal af te maken, vindt u bij ons ook diverse inrijpoorten. Deze worden op maat gemaakt, zijn voorzien van RVS-scharnieren en een NEMEF smalslot. Standaard zijn de palen met een voet of 60 centimeter langer met een schoortje onderaan de paal gelast (voor in het beton). Voor ieder hekwerkmodel kunnen we een soortgelijke poort leveren.

De palen van de inrijpoorten zijn in diverse maten leverbaar:

  • 100×100 centimeter
  • 120×120 centimeter
  • 140×140 centimeter

Kiest u voor een poort of hekwerk en wilt u ook een bijpassende inloopdeur? De deuren zorgen voor een mooie en veilige omheining van uw tuin of oprit. Ze worden op maat gemaakt, zijn voorzien van RVS-scharnieren en hebben een NEMEF smalslot.

De palen zijn leverbaar in diverse maten, onder andere:

  • 50×50 centimeter
  • 60×60 centimeter
  • 80×80 centimeter

Ze zijn standaard uitgerust met een voetje of 60 centimeter langer schoortje. Deze is onderaan gelast (voor in het beton).

Onze deuren en inrijpoorten zijn allemaal te voorzien van elektrabediening. ERJE Sierhekwerk is leverancier van het merk Beninca, een familiebedrijf begonnen in de jaren ’70. Het bedrijf is meester in het fabriceren van zowel elektromechanische als hydraulische motoren waarmee de poort gemakkelijk opent. Wij doen alles in eigen beheer!

Lees hier meer >

Naast de vele inrijpoorten, buitenverlichting en hekwerken, hebben we ook brievenbussen. Hiermee bieden we alles voor een mooi, praktisch entree. U heeft de keuze uit verschillende soorten modellen van het merk BOBI.

BOBI-brievenbussen staan voor zeer hoge kwaliteit. Ze zijn uitvoerbaar in RVS en verzinkt staal. In de serie brievenbussen van BOBI is voor ieder wat wils. Op basis van de hoeveelheid post die u gemiddeld per dag of week ontvangt, kunt u afstemmen met ons welk model het meest voor u geschikt is. De brievenbussen zijn geschikt voor wandmontage of vrijstaande montage in combinatie met een statief. Het deurtje aan de achterzijde maakt de brievenbussen zeer geschikt voor montage bij hekwerken.

Goed, het hekwerk is geregeld en er komt een prachtige inrijpoort die aansluit op het sierhekwerkmodel dat u heeft uitgekozen. Maar weet u straks feilloos de ingang van de poort te vinden in het donker? ERJE Sierhekwerk biedt naast hekwerk ook verlichtingsmogelijkheden. Dit kunnen lantaarnpalen zijn, maar ook hanglampen. U kunt uiteraard ook 2 vliegen in 1 klap slaan en kiezen voor een poort die al is uitgerust met verlichting. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met de hekwerkspecialist uit Groningen.

Sierhekwerk elektrisch

Meer informatie?

Onze hekwerken en inrijpoorten worden overal in Nederland geplaatst, we beperken ons niet tot Groningen. Als u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden, komen we graag bij u langs. Dan zien wij ook meteen om de tuin waar u een omheining geplaatst wilt hebben.

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.