Sierhekwerk Assen

ERJE Sierhekwerk, uw betrouwbare specialist

Bent u op zoek naar een sierhekwerk Assen? Bekijk dan snel de mogelijkheden van ERJE Sierhekwerk, al jarenlang dé specialist in het leveren en plaatsen van sierhekwerken in de regio. Een hekwerk voor in de tuin is een perfecte omheining. Daarnaast heeft het een belangrijke decoratieve functie. Het wordt dan ook veelvuldig toegepast voor de sier. Niet alleen bij opritten, maar zeker ook als afscheiding van erven. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op onze diensten. Door hulp te vragen aan onze professionals bent u verzekerd van optimale bescherming van uw woning of kantoor. We helpen u graag verder met een sierhekwerk op maat.

Wat kan ERJE Sierhekwerk voor u betekenen op het gebied van sierhekwerken?

Wij leveren uitsluitend sierhekwerk van hoogstaande kwaliteit. Zo profiteert u jarenlang van een goede bescherming van uw tuin of bedrijventerrein. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment sierhekwerken, inrijpoorten, inloopdeuren, elektrabediening, brievenbussen, lantaarnpalen en andere verlichting die u online kunt bestellen. Indien gewenst geven we u persoonlijk advies voordat u uw bestelling plaatst. Wilt u helemaal ontzorgd worden? Kies er dan voor om uw sierhekwerk door ons te laten plaatsen en verfraai uw tuin of bedrijf!

ERJE Sierhekwerk: jarenlange ervaring en gevarieerd aanbod

Al 15 jaar is ERJE Sierhekwerk een betrouwbare partner van particulieren en zakelijke klanten in Assen en omstreken. Wij staan bekend om onze uitstekende service en persoonlijke aanpak. Wij voorzien elk sierhekwerk met een dubbele beschermlaag. Dit doen wij met behulp van het Duplex-systeem. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat corrosie geen kans krijgt en uw hekwerk nóg langer meegaat in ons regenachtige klimaat. De montagedelen zijn van roestvrijstaal. Hierdoor wordt het onderhoud tot een minimum beperkt en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Omdat wij gebruikmaken van poedercoating kunt u kiezen uit bijna alle mogelijke kleuren.

01 september 2019

Meer informatie?

Onze hekwerken en inrijpoorten worden overal in Nederland geplaatst, we beperken ons niet tot Groningen. Als u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden, komen we graag bij u langs. Dan zien wij ook meteen om de tuin waar u een omheining geplaatst wilt hebben.

Tips bij het laten plaatsen van een sierhekwerk

Het ene soort hekwerk is vooral geschikt voor woningen. Andere soorten worden weer vaker geplaatst bij woningen. Welk sierhekwerk het beste op uw wensen aansluit is afhankelijk van meerdere factoren (soort en grootte van het terrein, etc.). Wij denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Groot voordeel is het feit dat onze sierhekwerken en (elektrische) poorten op maat gemaakt worden, waardoor er veel mogelijk is. Alle materialen die wij gebruiken zijn duurzaam en bieden ideale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Heeft u vragen over het leveren en laten plaatsen van uw sierhekwerk, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Of u nu een particulier bent of een zakelijke klant: bij ERJE Sierhekwerk bent u aan het juiste adres voor uw sierhekwerk in de regio Assen.

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.