Sierhekwerk Drachten

Sierhekwerk Drachten van hoge kwaliteit

Drachten is een van de gemeenten in Nederland waar de echte groei pas voelbaar was sinds de jaren ’50, waardoor de ruimtelijke vormgeving structureel verliep. De tussenkomst van diverse architectenbureaus bezorgden Drachten, maar ook de andere plaatsen in Smallingerland, zijn open vormgeving waar we vandaag de dag nog steeds van genieten. Dat beeld, zeker met de talrijke gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten, wil niemand verstoren noch afschermen. Het hoeft niet te verbazen dat veel Drachtenaren met hun sierhekwerk Drachten haar open uitstraling helpen te behouden. Net daarom voorzien wij van Erje Sierhekwerk Drachten en Smallingerland zo graag van stijlvol sierhekwerk.

Wat kan Erje Sierhekwerk voor u betekenen op het gebied van sierhekwerk?

Erje Sierhekwerk is overal in Nederland actief, maar kent veel particuliere en zakelijke klanten in Drachten. Dat heeft inderdaad veel te maken met het dieperliggend respect voor de omgeving. Ook wij kiezen daarom nadrukkelijk voor sierhekwerk op maat. Wij staan zowel in voor de fabricatie als de plaatsing van sierhekwerk in Drachten en omgeving. Hierbij voorzien we ook toegangspoorten, verlichting en meer. Kortom: wij doen alles om Drachtenaren van het mooiste sierhekwerk te voorzien.

Voordelen van het sierhekwerk van Erje Sierhekwerk

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor standaard sierhekwerk, maar we passen het al even graag aan in functie van uw persoonlijke voorkeuren. Hierdoor kunnen wij elke woning of zaak in Drachten van een passend sierhekwerk voorzien. We staan in voor de plaatsing en zorgen voor een stevige verzinking, terwijl we het sierhekwerk in de gewenste kleur poedercoaten. U heeft een ruime keuze die u kunt ontdekken in onze showroom te Groningen, op ongeveer dertig minuten rijden van Drachten.

Een ander voordeel is dat wij steeds totaaloplossingen leveren in Drachten. Dat wil zeggen dat u bij ons niet alleen terechtkan voor uw sierhekwerk in Drachten, maar dat wij ook bijhorende brievenbussen, verlichting, inrijpoorten en inloopdeuren plaatsen. Zelfs de elektrabediening nemen we voor onze rekening. In onze bedrijfsfilm ontdekt u alles over hoe wij werken en wat wij voor u betekenen.

Ten slotte klopt u bij ons niet alleen aan voor het plaatsen van sierhekwerk, maar kunnen we ook bestaand sierhekwerk voor u restaureren of uw poort incorporeren in het nieuwe sierhekwerk.

erje sierhekwerk

Meer informatie?

Onze hekwerken en inrijpoorten worden overal in Nederland geplaatst, we beperken ons niet tot Groningen. Als u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden, komen we graag bij u langs. Dan zien wij ook meteen om de tuin waar u een omheining geplaatst wilt hebben.

Waarop letten indien u sierhekwerk bestelt bij Erje Sierhekwerk?

Elk type sierhekwerk heeft eigen voor- en nadelen, terwijl de keuze wel heel groot is. Daarom raden we aan om u vooraf te informeren door ons te contacteren of langs te komen in onze showroom. Hier kunnen wij samen met u uw voorkeuren bespreken en brengen we graag advies voor u uit, ook wat de beschikbare kleuren betreft. Bedenk daarnaast goed of u ook een toegangsdeur of toegangspoort wilt en wat uw voorkeuren zijn met betrekking tot de plaatsing van de palen.

Twijfelt u? Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sierhekwerk elektrisch

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.