Sierhekwerk in Groningen

Welkom bij ERJE Sierhekwerk! Maak van uw tuin in Groningen een plaatje om zorgeloos van te genieten. Bescherm uw woning en tuin met onze prachtige hekwerken en poorten in diverse modellen en kleuren. Van Groningen tot uw tuin – wij leveren én plaatsen!

Assortiment in Groningen

Sierhekwerk

Beschikbaar in verschillende maten en stijlen, inclusief maatwerkopties. Onze standaard modellen kunnen aangepast worden naar uw voorkeur, met thermische verzinking en poedercoating in elke gewenste kleur.

Meer informatie nodig?

Vraag nu een offerte aan en realiseer uw op maat gemaakte hekwerk.
Offerte aanvragen

Inrijpoorten

Ontdek onze maatwerk inrijpoorten met RVS-scharnieren en NEMEF smalslot. Standaard palen met extra lengte en schoortje voor betonplaatsing, beschikbaar in verschillende maten.

Meer informatie nodig?

Vraag een offerte aan voor uw bijpassende inrijpoort!
Offerte aanvragen

Veilige en duurzame sierhekwerken

Veiligheid is een topprioriteit, maar dat betekent niet dat het ten koste moet gaan van de esthetiek. Onze sierhekwerken zijn ontworpen om zowel een veilige barrière te bieden als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw exterieur. Van ingetogen designs die subtiel in het landschap opgaan tot opvallende stukken die een statement maken, onze sierhekwerken combineren het beste van twee werelden.

We begrijpen het belang van duurzaamheid, vooral in de wisselende weersomstandigheden van de Blauwe Stad. Onze sierhekwerken zijn gemaakt van materialen die niet alleen mooi zijn, maar ook weinig onderhoud vereisen. Dit zorgt ervoor dat uw hekwerk jaar na jaar zijn schoonheid behoudt, met minimale inspanning van uw kant.

Over ERJE Sierhekwerk

Al 22 jaar zorgen we voor de finishing touch van tuinen. Met een hekwerk of poort beschermt u uw Groningse kantoor of woning niet alleen beter, maar het verfraait de uitstraling van uw perceel ook enorm. Het geeft uw tuin net een extra dimensie.

Het plaatsen van de hekwerken verzorgen we ook. Alle hekwerken worden dubbel gepoedercoat voor een extra beschermlaag tegen corrosie. Eventueel komen we geheel vrijblijvend uw kant op vanuit Groningen.

Offerte aanvragen