Sierhekwerk Haren

Sierhekwerk Haren door ERJE Sierhekwerk

Welkom bij ERJE Sierhekwerk, uw specialist voor sierhekwerken in heel Nederland. Onze hekwerken en poorten zijn niet alleen een veilige omheining voor uw woning en tuin, maar ook een esthetische toevoeging die uw buitenruimte complementeert. Gevestigd in Groningen, staan we al 22 jaar garant voor kwaliteit en service.

erje sierhekwerk

Ons aanbod: elegante bescherming

Bij ERJE Sierhekwerk geloven we dat een hekwerk meer is dan een eenvoudige omheining. Het is de finishing touch die uw tuin de uitstraling geeft die het verdient. Onze hekwerken en poorten bieden niet alleen bescherming; ze verfraaien uw tuin en geven een extra dimensie aan de uitstraling van uw perceel. Van strakke moderne designs tot klassieke elegantie, onze collectie biedt een diversiteit aan stijlen die passen bij uw persoonlijke smaak en de architectuur van uw woning.

Kwaliteit en service op maat

Alle hekwerken worden bij ons dubbel gepoedercoat voor een duurzame bescherming tegen corrosie. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot maatwerk: naast onze standaardmodellen kunt u uw eigen ontwerp laten realiseren of bestaande modellen naar wens aanpassen. Onze hekken zijn standaard thermisch verzinkt en beschikbaar in elke gewenste kleur.

Meer informatie?

Onze hekwerken en inrijpoorten worden overal in Nederland geplaatst, we beperken ons niet tot Groningen. Als u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden, komen we graag bij u langs. Dan zien wij ook meteen om de tuin waar u een omheining geplaatst wilt hebben.

Waarom kiezen voor ERJE Sierhekwerk?

• 22 jaar ervaring in het verfraaien en beveiligen van tuinen.
• Diverse modellen in vele kleuren leverbaar.
• Maatwerk mogelijkheden voor een unieke uitstraling.
• Dubbel gepoedercoate hekwerken voor langdurige bescherming.
• Vrijblijvend advies en bezichtiging bij u thuis.

Bezoek onze showroom in Groningen om de kwaliteit van onze sierhekwerken, inrijpoorten en inloopdeuren zelf te ervaren. Voor meer informatie over levertijden, prijzen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij plaatsen onze hekwerken door heel Nederland en komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.