Sierhekwerk Leek

Sierhekwerk Leek van Erje Sierhekwerk

In Leek is er nog lekker veel plaats voor groen en de vele voortuintjes laten zich dan ook graag in de kijker zetten. In Leek kunt u wandelen en fietsen, terwijl u nog eens een gezellig praatje kunt slaan met een bewoner die werkt of geniet in zijn tuin. Ongelijk kunnen we hen natuurlijk niet geven, zeker niet wanneer ze uitkijken op Landgoed Nienoord of het Groevebos. Net omdat niemand de groene vergezichten wil afschermen is sierhekwerk een goed idee, terwijl het ook bescherming kan bieden tegen de vele woninginbraken die Leek spijtig genoeg rijk is. Wij van Erje Sierhekwerk weten met ons sierhekwerk Leek al langer op te vrolijken, terwijl we gelijktijdig zorgen voor een goede afscherming van uw private eigendommen in Leek en omgeving.

elektro bediening sierhekwerk

Wat kan Erje Sierhekwerk voor u betekenen op gebied van sierhekwerk?

Wat ons betreft zijn er helemaal geen beperkingen. Wij maken en plaatsen diverse soorten sierhekwerk en beperken ons lang niet alleen tot de standaardmodellen. Zo kunnen we ook sierhekwerk op maat uittekenen en zorgen we ervoor dat het naadloos aansluit bij de uitstraling van uw woning. Ook het hoger sierhekwerk dat jatmozen op afstand moet houden, is mogelijk. Daarnaast staan we in voor het volledige plaatje en kunnen we bijvoorbeeld verlichting voorzien, andermaal een goede manier om kwaadwilligen die houden van de donkere hoekjes wandelen te sturen. Zelfs de installatie van inloopdeuren, inrijpoorten en de bijhorende elektrabediening nemen we graag voor onze rekening. Niet alleen bedienen wij van Erje Sierhekwerk Leek, maar we zijn bijvoorbeeld ook actief in Westerkwartier, Noorderveld en Ooststellingwerf.

Voordelen van het sierhekwerk van Erje Sierhekwerk

Wij kiezen steeds voor oplossingen op maat, ook wanneer u opteert voor een standaardmodel en dit ongeacht of u nu een particulier of een bedrijf bent. Denkt u bijvoorbeeld aan het poedercoaten van uw sierhekwerk in Leek of aan lichte aanpassingen van het standaardmodel. Ook sierhekwerk volgens uw eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast staan we in voor een vakkundige plaatsing van uw sierhekwerk in Leek. We zullen het hekwerk bijvoorbeeld thermisch verzinken en schenken extra aandacht aan de palen. Kenmerkend voor Erje Sierhekwerk is echter dat wij meteen ook inrijpoorten, inloopdeuren, poortopeners en verlichting kunnen voorzien in Leek. Ook dit alles doen we volledig op maat van uw wensen en volgens de noden van uw tuin of oprit.

Sierhekwerk elektrisch

Meer informatie?

Onze hekwerken en inrijpoorten worden overal in Nederland geplaatst, we beperken ons niet tot Groningen. Als u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden, komen we graag bij u langs. Dan zien wij ook meteen om de tuin waar u een omheining geplaatst wilt hebben.

Waarop letten bij het laten plaatsen van sierhekwerk door Erje Sierhekwerk?

De keuzemogelijkheden zijn heel ruim en het is voor ons niet mogelijk om alles uit de doeken te doen op onze website. Daarom bespreken we graag uw verwachtingen en brengen we ook zelf een aantal voorstellen uit. Dat is net zo gemakkelijk en zorgt ervoor dat alles meteen klopt. We raden natuurlijk wel aan om vooraf al een aantal afwegingen te maken en ons zo nodig even te bellen voor meer informatie. Houd er verder ook rekening mee dat wij elk project volledig op maat uitwerken en dus niet meteen de volgende dag kunnen leveren. Reken ongeveer op een levertijd van zes tot zeven weken. Ten slotte benadrukken we graag nog even dat alle prijzen op onze website exclusief de plaatsingskosten zijn weergegeven. Voor gedetailleerde prijzen raden wij u aan om een offerte aan te vragen.

Bel of mail Erje Sierhekwerk voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ondergrondse aandrijving in RVS behuizing

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.