Sierhekwerk Roden

Sierhekwerk Roden voor een prachtige tuin

Een prachtige tuin is niet compleet zonder bijpassend sierhekwerk. Met een elegant hek kleedt u uw perceel mooi aan, maar beschermt u ook uw woning of kantoorpand. Daarom is het belangrijk om hoogwaardig sierhekwerk te laten installeren dat niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook aan alle veiligheidseisen voldoet. Woont u in Roden of omstreken en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sierpoorten en -hekken? Dan bent u bij ERJE Sierhekwerk aan het juiste adres.

Wat kan ERJE Sierhekwerk voor u betekenen op het gebied van sierhekwerk Roden?

ERJE Sierhekwerk heeft al vijftien jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van luxe hekwerken. Wij kunnen ieder pand voorzien van een bijpassend hek dat de veiligheid van uw woning of kantoor vergroot. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende stijlen en kleuren, zodat u altijd sierhekwerk vindt dat bij uw perceel past. Wij zijn ook uw aanspreekpunt wanneer u op zoek bent naar een inrijpoort of inloopdeur. Al onze hekwerken kunnen bovendien worden uitgerust met elektronische bediening, zodat u uw perceel gemakkelijk kunt betreden en afsluiten. Ook bijpassende brievenbussen en verlichting nemen wij voor onze rekening. Zo krijgt uw perceel een uniforme uitstraling.

Hoogwaardig sierhekwerk Roden van ERJE Sierherkwerk

Al ons sierhekwerk is thermisch verzinkt en wordt voorzien van een dubbele poedercoating. Dit zorgt ervoor dat het materiaal beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf, wat corrosie tegengaat. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe sierhekwerk. U heeft bij ons de keuze uit enkele standaard ontwerpen, maar het is ook mogelijk om ieder model naar uw wensen aan te passen. Zo creëert u uniek sierhekwerk dat helemaal op uw huis en tuin aansluit. Het leveren van maatwerk is geen enkel probleem voor ons. Wij zorgen ervoor dat het hekwerk de juiste afmetingen heeft en komen uw hekken en poorten vervolgens zelf plaatsen. Zo kunnen wij garanderen dat de kwaliteit van het hekwerk goed is, waarna u van een prachtig afgebakende tuin geniet.

Modern sierhekwerk

Meer informatie?

Onze hekwerken en inrijpoorten worden overal in Nederland geplaatst, we beperken ons niet tot Groningen. Als u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden, komen we graag bij u langs. Dan zien wij ook meteen om de tuin waar u een omheining geplaatst wilt hebben.

Zo vindt u het perfecte sierhekwerk

Twijfelt u welk soort sierhekwerk geschikt is voor uw woning of kantoor? Laat u leiden door de architectuur van uw tuin en pand. Moderne woningen zijn gebaat bij strak hekwerk met rechte lijnen, terwijl klassieke panden juist beter tot hun recht komen met sierlijke en zachte vormen. Al onze hekwerken zijn verkrijgbaar in iedere denkbare kleur. Houd het modern met zwart of grijs, of laat uw hekwerk feilloos opgaan in uw tuin met een groene finish. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Heeft u dus vragen over het bestellen van sierhekwerk in Roden? Neem dan gerust contact op met ERJE Sierhekwerken. Wij zijn namelijk hét bedrijf dat op maat gemaakt sierhekwerk produceert en installeert.

elektro bediening sierhekwerk

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.